zondag 15 november 2009

Het einde in zicht

Wat een stresserende periode! Een grote twee weken geleden liet de gynaecoloog mij weten dat het kindje heel laag zat en betwijfelde hij of ik hem de week erna nog wel zou zien op zijn praktijk. Net die week had ik examens, wat het nog allemaal spannender maakte, want net toen mocht dit kindje nog niet komen! Toen werd het weekend, mijn vriendje was bij mij en dan mocht het eindelijk komen, maar... het kwam niet... Mijn vriendje naar huis, 't kindje mocht dus niet komen! Het werd weer weekend, het mocht weer komen, weer niets...
Toen werd het 11 november, de uitgerekende datum! De datum waar we allemaal naar uit keken, want op die dag zou het kindje altijd vrij hebben op zijn/haar verjaardag, Thomas was bij mij en mijn ouders moesten niet werken. Ja! Ik kreeg weeën! Om 3u30 's nachts. Ik had het gevoel dat mijn buik opzwol en dat al mijn organen in mijn buik een grote druk kregen, gezwegen van de druk op mijn onderrug. Ik kon natuurlijk niet meer slapen. Adrenaline stroomde door mijn lijf! Mijn kindje zou worden geboren!!! Om de 7 minuten weeën! Een uur later heb ik mijn ouders gewekt. Toch nog maar een uurtje rusten. De weeën bleven om de 7 minuten komen. Uiteindelijk toch maar opgestaan. Maar toen... 10u30 was het. Bam, hup, weeën gedaan. Niets meer, zo plots! Geen opgezwollen buiken, geen rugpijn meer, gewoon niets meer! Nog naar het ziekenhuis geweest om alles te laten checken. Alles was goed met het kindje. Ik 1 cm opening. Wat was ik daar nu mee? Natuurlijk was ik blij dat alles in orde was met het kindje! Maar 1 cm opening?? Daar kan je nog maanden mee lopen... Die avond zat ik emotioneel toch wel een beetje door en ook de dag nadien heb ik me moeten slepen om tot de avond te komen.
Ondertussen wel een leuk en druk weekend achter de rug met mijn liefste schatje.
Dinsdag is mijn volgende afspraak met de gynaecoloog. Hopelijk krijg ik een ik dan een datum om het te laten inleiden, want dit kleintje in mijn buik heeft nu al een gewicht van 4kg! Klein beetje beangstigend voor zo'n klein meisje als ik :p

5 opmerkingen:

ReinieReinie zei

Ik hoop echt voor je dat je kindje heel snel komt!!!! Sterkte nog!

Henk zei

Hoi Magali, ik ben een maandje vanwege een renovatie off-line geweest en lees nu je post van een paar weken geleden. Ben je inmiddels bevallen??

Gr. Henk

Henk zei

Hoi Magali, bedankt voor je berichtje. Heel erg gefeliciteerd met Amana. Ik schat in, dat je een hele leuke moeder voor haar zult zijn. Geniet ervan!

Gr. Henk

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]